Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Hej! Elin heter jag och är född -93. Min stora passion här i livet är hästar och min fritid spenderas mest i stallet. Jag har hållit på med hästar sedan 8 års åldern och har gått på ridskola, haft medryttarhäst, halvfodervärdshäst, sommarhäst och hyrhäst. Efter massa år av tjat om egen häst har jag äntligen fått min lilla pärla! Camomill eller Moa som hon kallas är ett SV halvblod som kom hem till mig den 18:e december 2010. Här i bloggen kommer ni kunna följa våran utveckling tillsammans men även lite annat smått och gott. Trevlig läsning!
RSS 2.0

Not in the mood....

Seriöst!! nån vill inte att jag ska kunna träna min häst. Först får hon vila (OK det bestämde jag men iaf) sen när man vill köra igång gör hon sig illa så då får hon vila några dagar till. Hinner rida 2 dagar sen tappar hon en sko men det funkar att rida iaf men när man väl ska rida då så sitter den andra skon jättelös istället. Idag skulle hosvlagaren komma och efter det skulle jag rida för Jennie men nej då blir hovslagaren sjuk och Moa saknar nu två dojjor bak! Vem vill inte att min häst ska röra på sig??? Aja jag har fått en ny hovslagartid imorrn och banne mig om det är något annat som kommer ivägen som gör att jag inte kan rida!!

Plus så tror jag håller på att bli sjuk. Har snorat hela dagen och min kompis kände sig dålig och när hon blir sjuk blir alltid jag sjuk. Har känt mig allmänt nere idag så den här dagen får ett stor minus från min sida!
En stor fet kladdkaka med extra grädde och varmchoklad till det skulle sitta fint nu bara för att jag är såå pissed off men nyttighetshjärnan säger nej så jag får väl äta en frukt istället....



Livet är bra orättvist ibland...

Kommentarer
Postat av: Farmor & Cg

Hej Hjärtat!

Om du visste vad vi skrattar befriande ibland, kan riktigt se att mungiporna är neråt idag och då är

det faktiskt tilllåtet att synda med någon godsak så unna dig kladdkakan ibland, du ska se att det hjälper. Fint att kunna följa dig och dina bekymmer och glädjeämnen härifrån varmare breddgrader. Hoppas att du inte blir sjuk, vi ses snart.

Kramar

2012-01-25 @ 20:51:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback