Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Hej! Elin heter jag och är född -93. Min stora passion här i livet är hästar och min fritid spenderas mest i stallet. Jag har hållit på med hästar sedan 8 års åldern och har gått på ridskola, haft medryttarhäst, halvfodervärdshäst, sommarhäst och hyrhäst. Efter massa år av tjat om egen häst har jag äntligen fått min lilla pärla! Camomill eller Moa som hon kallas är ett SV halvblod som kom hem till mig den 18:e december 2010. Här i bloggen kommer ni kunna följa våran utveckling tillsammans men även lite annat smått och gott. Trevlig läsning!
RSS 2.0

Everyone has a purpose in life. Perhaps yours is watching television.

Vad har hänt med mig? Jag vaknade halv 11 idag! De som känner mig vet att jag alltid brukar vara uppe med tuppen. Men jag har gått och lagt mig ganska sent varje kväll så det är väl därför. Jag gör ändå inget speciellt nu för tiden så det är ganska skönt att sova.

Igår så red jag i ridhuset och målet var hela tiden att få henne rund och vikten på bakbenen. Jag red en del 10 metersvolter, övergångar och skänkelvikningar. Hon tappar formen och bakbenen emellanåt, antingen blir hon lång och framtung eller lite öppen i formen. Andra stunder jobbar hon jättefint med ryggen och bakbenen. På slutet var hon helt underbar, då jobbade hon verkligen fint. Det är den känslan hon ska ha hela tiden. But we working on it. Annars vart det gym på F&S och kvällen spenderades med Ebba-slebba.


Hej gräsläpp!
.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback