Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Hej! Elin heter jag och är född -93. Min stora passion här i livet är hästar och min fritid spenderas mest i stallet. Jag har hållit på med hästar sedan 8 års åldern och har gått på ridskola, haft medryttarhäst, halvfodervärdshäst, sommarhäst och hyrhäst. Efter massa år av tjat om egen häst har jag äntligen fått min lilla pärla! Camomill eller Moa som hon kallas är ett SV halvblod som kom hem till mig den 18:e december 2010. Här i bloggen kommer ni kunna följa våran utveckling tillsammans men även lite annat smått och gott. Trevlig läsning!
RSS 2.0

Hoppträning på runsten

Hoppträning idag för Anneli och det gick skitbra! Jag är verkligen jättenöjd. Jag hade ett mycket bättre grundtempo än sist. Min ridning var mycket bättre, mer beslutsam och bestämd. Hon vägrade typ 2 gånger men det var för att hon hade för dåligt tempo och bakbenen var inte med. När jag drev på och höll tempot hoppade hon allt och vi fick till några riktigt bra språng. Jag själv måste dock träna lite på att följa med henne i språnget om vi kommer lite fel. Hamnar vi inte där jag tänkt att vi skulle hamna kommer min sits lite tillbaka och jag får inte till eftergiften ordentligt, som ni ser på en bild här nere.

Moa tyckte också det var kul men hon blev jättetrött. Hon fick havre efteråt och jag har nog aldrig sett henne äta så långsamt någon gång. Det var superkul och tack så jättemycket Nell för lån av transport! :D

Här är några bilder från idag, film kommer sen :)








Kommentarer
Postat av: Erika

SV:

Tror också de kan vara bra att pröva faktiskt. :)

Raski är vikt känslig, rätt lyhörd för skänkeln.

Inte alltid, men de har lite med att hon inte riktigt "förstår till 100% " ännu. :)



Men Raski blir aldrig tung riden eller något.



Grim är rätt känslig för skänkeln.

Inte jätte vikt känslig, men har lite o jobba på där.

Han är ju inte riden så mycket senaste typ 2 åren pga fång osv.

Först förra året han fick komma igång rejält.. sen hållits i gång ca 1 år .. väldigt lugnt.

2011-06-26 @ 20:56:32
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback